KUUKAUSI­LAHJOITUS

Kuukausilahjoittaminen on helppo ja tehokas tapa hankkia varoja Rauhanyhdistyksen rakennushankkeen lainan maksuun. Tällä sivulla voit käydä hoitamassa kuukausittaisen lahjoituksen, tai muodostaa verkkopankkiisi toistuvan maksun. Kuukausilahjoittaminen on vapaaehtoista.

KERTALAHJOITUS MOBILEPAY-LINKILLÄ

KERTA- JA TOISTUVAIS­LAHJOITUS VERKKOPANKISSA

Voit myös luoda toistuvan tilisiirron verkkopankissasi (tai käytä sivun lopussa mainittuja virtuaaliviivakoodeja)

Virtuaaliviivakoodia käyttäessäsi saajan nimeksi Kempeleen rauhanyhdistys ry, ja laita maksupäiväksi kuluva päivä.

Tilinumero: FI72 1840 3000 0271 81

Saaja: Kempeleen Rauhanyhdistys ry

Viite: 42602

Summa: omavalintainen kk-lahjoitus

Virtuaaliviivakoodeilla: (kopioi koodi itse verkkopankkiasi varten)

Muu summa:

Maksusta voi tehdä toistuvaislahjoituksen asettamalla verkkopankissa maksun toistuvaksi.

Linkit verkkopankkien sivuille: Nordea | Osuuspankki | Danske Bank | S-Pankki | POP | Aktia

Rahankeräyslupa RA/2021/532 toimitalon peruskorjauksen ja laajennuksen rahoitukseen, toimitalon ylläpitokustannuksiin, ym.