Ohjeet syksylle 2020

TÄRKEÄÄ: Tilaisuuksiin osallistutaan vain terveinä.  Kotiin jäädään lievienkin flunssaoireiden aikana tai jos tilanne muutoin edellyttää karanteenia.

Seurat:

Seuratilaisuudet järjestetään sunnuntaisin kaksina yhden puheen seuroina. Poikkeuksista tiedotetaan erikseen.

Ensimmäiset seurat alkavat klo 16, ensisijaisesti moottoritien itäpuolella asuville. Seurojen jälkeen kahvitarjoilu.

Toiset seurat alkavat klo 18, ensisijaisesti moottoritien länsipuolella asuville. Kahvitarjoilu ennen seuroja, alkaen klo 17.30.

Käytännön järjestelyitä ja toimintaohjeet seuratilaisuuksissa:

Riskiryhmälaisille on oma ulko-ovi eteistiloineen, omat istumapaikat seurasalissa ja kahvitarjoilu salin etuosassa kertakäyttöastioista.

Riskiryhmään kuulutaan oman arvion mukaisesti.

Seuroissa ei tervehditä kättelemällä.

Seuroihin ei saa tulla sairaana (edes lievillä oireilla).

Seuroihin tullessa jokainen pesee ja/tai desinfioi kädet.

Toisiin ihmisiin on pidettävä turvaväli vähintään 1 metri, perhekunnat tai muuten tekemisissä olevat ystäväpiirit voivat kuitenkin istua vierekkäin. Käytössä on vain joka toinen penkkirivi.

Vältetään tarpeetonta liikkumista sekä seurasalissa että kahviossa.

Kahvijonoon mielellään vain yksi henkilö/perhe.

Muistetaan yleiset ohjeet, esim. aivastaminen hihan yläosaan jne.

Seurat lähetetään edelleen myös netin välityksellä. http://kempeleenrauhanyhdistys.fi/kuuntele

Seuraisäntä dokumentoi paikalla olijat ottamalla valokuvan seurasalista puheen aikana. Näin tarvittaessa tiedämme montako henkilöä ja ketkä ovat olleet missäkin tilaisuudessa.

Kotiseurat:

Peruttu toistaiseksi.

Tiistaikerhot:

Peruttu toistaiseksi.

Pyhäkoulut:

Pyhäkoulut järjestetään rauhanyhdistyksellä sunnuntaisin kahdessa ryhmässä alkaen 6.9.

Klo 11 moottoritien itäpuolella asuville.

Klo 12 moottoritien länsipuolella asuville.

Tilaisuuksissa noudatetaan samoja korona-ajan toimintaohjeita kuin seuroissa.

Tilaisuuksissa ei jaeta tarroja tai vihkoja pyhäkoululaisille.

Pyhäkoululaisten ja vanhempien nimet kerätään pyhäkoulun alussa whatsappia tai tekstiviestiä käyttäen.

Päiväkerhot:

Päiväkerhot järjestetään rauhanyhdistyksellä kahdessa ryhmässä alkaen 7.9.

Maanantaisin klo 17.30 – 18.30 moottoritien itäpuolella asuville.

Tiistaisin klo 17.30 – 18.30 moottoritien länsipuolella asuville.

Vanhempia pyydetään huomioimaan kerholaisia tuodessaan ja hakiessaan tarvittavista turvaväleistä.

Kerho-ohjaajat ohjaavat lapset käsienpesulle kerhoon tultaessa.

Raamattuluokat:

Raamattuluokat järjestetään rauhanyhdistyksellä torstaisin kahdessa ryhmässä alkaen 3.9.

Pienempien ryhmä (4-5 lk) torstaisin klo 18.

Isompien ryhmä (6-8 lk) torstaisin klo 19.

Raamattuluokissa ei toteuteta aluejakoa vaan perinteistä ikäryhmäjakoa.

Raamattuluokkalaiset ohjataan käsienpesun kautta istumaan. Tilaisuuksissa noudatetaan samoja korona-ajan toimintaohjeita kuin seuroissa.

Raamattuluokissa ei järjestetä tarjoilua.

Varttuneiden nuorten toiminta:

Alueellisissa nuortenilloissa noudatetaan kyseisen rauhanyhdistyksen voimassaolevia korona-ajan toimintaohjeita. Ohjeet tarkistetaan ko. rauhanyhdistyksen nettisivuilta.

Syksyllä on ollut tarkoitus järjestää rippikoulun käyneiden ilta. Tarkempaa tietoa myöhemmin.

Rauhanyhdistyksellä järjestettävissä tilaisuuksissa noudatetaan samoja korona-ajan toimintaohjeita kuin seuroissa.

Sisarillat, veli-illat:

Järjestetään toimintakalenterin mukaan.

Yleistä:

Tilaisuuksissa kävijät dokumentoidaan mahdollisten korona-altistusten jäljittämisen helpottamiseksi. Tietoja ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen ja ne hävitetään kun tilaisuudesta on kulunut ohjeiden mukainen aika.